Bedava Yerli Yabancı Remix indir ,Bedava Oyun İndir, Dj , Bedava Full Oyun indir ,Remixler, Oyun indir, Bedava oyun indir, Oyun indirme, Oyunlar indir , Oyun Arşivi , Kurtlar Vadisi Pusu izle
10 Ocak 2009, 03:40:33 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Duyurular: Lütfen Bilinçsiz Konu Açmayınız. Açtığınız Konular Yönetici Tarafından Silinmektedir.

Ana SayfaYardımGiriş YapKayıt
Sayfa: 1 [2]
Yazdır

Gönderen Konu: Cool Edit Pro 2.0 ( Full ) + ( Crack ) + ( Serial ) Download indir Bedava  (Okunma Sayısı 3540 defa)
dj mişşa
Newbie
*

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 24 Ağustos 2008, 18:07:26 »

.
Herşeyi Sizlere Sunuyoruz Açık Açık Serial Nerde Diyorsunuz. Programı İndirin Crackleyin ( Yüklüyorsun ) Yüklerkende Şifre İstiyor onuda Giriyorsun.
prograışifreyle bana yollarmısın

we1der06
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 06 Eylül 2008, 23:48:41 »

Helal dıyemeden gıdemıyorum Göz kırpan

vahset
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 08 Kasım 2008, 22:18:16 »

peki semih bu acapellalar nasıl yapılıyo onlar sütüdyodamı yapıyolar sade adamın sesi geliyo müzik yok

Bu Programda Acapella yapabilirsin.Cok Kullanişli Programlardan birisi. Acapella Beat Olmadan Yapilir.Zaten Bu Programda Beat 'i Atip.Sonra Üzeine Kaydediyosun. Sende Beat Koymadan. Direk Ses Kayit'Yaparsin.
Acapella Yaparsin.Yani Studio 'ya Gerek Yok  Sırıtan Ayrica Hoş Efeker VereBilirsin Sesine.

DJ_Semih
DJ-Admin
Hero Member

Teşekkür Sayısı: 492

www.pcxmaster.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : 09 Kasım 2008, 10:55:56 »

Arkadaşım Sesi Müzikten Ayırma İle Acepella Çok Ayrı Bir Olayy Ama Bu Sitede Bunu Söylemeye Bıktımm Şuan Piyasada Bulunan Hiç Bir Bilgisayar Programı İle  Sesi Müzikten Ayıramassınız Üstüne Basa Basa Söylüyorummm  Göz kırpan

WwW.PcXMaSTeR.CoM

Oyun Katagorilerine yöneticiler alınıcaktır. Oyunlardan Anlaması Şarttır. Remix Bölümleri yoğun istek üzerine Tekrar Açılacaktır. Remixi Seven İlgilenen Kişiler sitemizde yönetici olabilmek için bizimle irtibat kurunuz. İlginize.. 

herkül
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 10 Kasım 2008, 15:03:12 »

emeğin için çok teşekkürler.

queenqi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 16 Kasım 2008, 02:24:32 »

mrblar bnde evde kendim kayıt yapmak üzere bu programı indiriyorum şuan
stüdyo şartlarm yok bi arkadaşım bunu tavsiye etti hakkında neredeyse hiç birşey bilmiyorum
umarım beecerebilirm paylaşım için teşekkür ederim  Göz kırpan

djorge
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 31 Aralık 2008, 16:33:53 »

Paylaşım için teşekürler

djeaw
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Bugün 01:51:23 »

COOL EDIT  acapella yapar arkadaslar orjınal sarkıyı atıyorsunuz içine frekansları çakıstırıp acapellayı açıga çıkarıyonuz bu nasıl oluyor ? boyle oluyor islemin adıda diy acaplla buyurun millet

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sayfa: 1 [2]
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  

Sitemap imode XML KemençeForum SmfTurk Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS