Hail K2 Network.
I have Gold Pre account, and i want change my account's informations.
Could you please change my email address, my password, my secret question and answer?
--> Mor renk ile yazılı olan kısımlar isteğe göre eklenip çıkarılabilir.
Teşekkür ederim.
My new email. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapMy new password. xXxXxXx
My new secret question. What is your mother maiden name? --> İstersen kayıt olurken seçtiğimiz bir soru ile değiştirebilirsin, ing. yazıcaksın ama soruyu.
My new secret answer. cevap --> 12 karakterden az olsun, 8 karakter tavsiye ederim.
I wanna some information about my character to do that
Click and Buy Cust. ID 123456789 --> 9 haneli bir numara olucak
Last 4 Digit Credit Card XXXX --> Kredi kartının son 4 hanesi
Last Purchase Item Gold Premium (with KESN) --> Son alış-verişini KESN ile yaptıysan parantez içindeki yazıyıda ekle, parantezsiz yaz.
Last KESN hayır XXXXXXX --> Son alış-verişini KESN ile yaptıysan, o alışverişte kullandığın KESN Numarası.
Last Purchase Date01.03.2007 --> Son alış-verişinin tarihi.
My Old Purchase Informations
Buraya siteden eski alış- veriş geçmişini düzenli şekilde ekleyebilirsin.
K2 Network.Inc.
Gold Pre, Silver Pre, Bronze Pre yada Cash (Hangini almışsan onu yazıcaksın)
Date xx.xx.xxxx
Price EUR xx.xx Usd xx.xx
-------------
-------------
-------------
-------------
----------------------------------------------------------------------------
ÖNEMLİ: Ticket atarken Gold Pre kullanıyor olman gerek yoksa yardım isteğini kaale almayacaklardır.
----------------------------------------------------------------------------
NOT:
Siyah yazılar: KO-CS'ye yollayacağın İngilizce yardım isteği...
Yeşil Yazılar: Yardımcı açıklamalar... Bileti yollamdan önce bu yazıları silin.
Kahverengi: Değiştirmen gereken satın alma işlemi ve hesap bilgilerin, örneğin soruyu değiştirebilirsin (isteğinee bağlı) cevap kısmını kesinlikle istediğin gibi belirle...
Mor Yazılar: Parola, e-posta, güvenlik sorusu ve cevabını belirtmek için kullanılmıştır. Değişmesini istemediğinizi çıkarabilirsiniz.
-------------------------------------------------------------------------
TÜRKÇESİ:::::
Not: Bu kısım kesinlikle bilete eklenmeyecek. K2 Network'e sesleniyorum. Gold Premium üyeyim ve hesap bilgilerimi değiştirmek istiyorum. Lütfen parolamı, e-posta adresimi, güvenlik sorumu ve cevabını değiştirebilir misiniz? Teşekkürler. Yeni e-posta adresim. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap Yeni parolam. xXxXxXx Yeni güvenlik sorum. Annenizin kızlık soyadı? Yeni güvenlik cevabım. cevap Burda charım hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Click and Buy Kullanıcı Numarası 123456789 Kredi kartımın son 4 hanesi XXXX Son alış-verişim Gold Premium (KESN ile) Son KESN Numarası XXXXXXX Son alış-veriş tarihim XX.XX.2007 Daha Eski alışveriş bilgilerim (siteden alınıcak) K2