Bedava Yerli Yabancı Remix indir ,Bedava Oyun İndir, Dj , Bedava Full Oyun indir ,Remixler, Oyun indir, Bedava oyun indir, Oyun indirme, Oyunlar indir , Oyun Arşivi , Kurtlar Vadisi Pusu izle
02 Aralık 2008, 00:52:04 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Duyurular: Hoş Geldiniz.

Ana SayfaYardımGiriş YapKayıt
Sayfa: [1]
Yazdır

Gönderen Konu: Fon müziği üzerine mikrofonla şiir okumak istiyorum  (Okunma Sayısı 919 defa)
gogo
Newbie
*

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri
« : 28 Mayıs 2008, 22:35:07 »

Değerli arkadaşlarım,
Bir kaç gün önce üye olduğum forumumuzda geziyorum, gerçekten de çok güzel paylaşımlar verdiniz, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, ama inanın ben bu programlarda kullandığınız ileri düzeyde terimleri, çevirilerden anlamaya çalıştım. Sırıtan
Benim edinmek istediğim program, çok detaylı olmamalı, MP3 fon müziğini çalarken üzerine mikrofonla, şiir veya masal okuyarak, bunu kaydetmek istiyorum. Üzerinde o kadar çok düğmelerin olması şart değil, ayrı ayrı iki adet volüm düğmeleri, karıştırma düğmesi  Şaşırmış bir de kayıt düğmesi, inanın yeterli olacaktır efendim.....Eeee olmuşken birde kısacık anlatırsanız, daha çok memnun olurum...
Kolaylıklar diler, saygılar sunarım.
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2008, 22:38:02 Gönderen: gogo » Logged

DJ_Semih
DJ-Admin
Hero Member

Teşekkür Sayısı: 488

www.pcxmaster.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 29 Mayıs 2008, 10:43:23 »

GülümsemeBak Acidele Bunların Hepsini Çok Kolaylıkla Yapabilirisin Kardeşim istediğin Fon Müziğini Acidin Ana Sayfasına Atıyosun Ve Alt Kısımda Rec Düğmesi Var Ona Bass Ve Kayda Başla Zaten Müziğin neresinden Başlıcanı Görerek Bilerek Yaparsın Sana şu An En iyi Tavsiyem Aciddir Göz kırpan

WwW.PcXMaSTeR.CoM

Oyun Katagorilerine yöneticiler alınıcaktır. Oyunlardan Anlaması Şarttır. Remix Bölümleri yoğun istek üzerine Tekrar Açılacaktır. Remixi Seven İlgilenen Kişiler sitemizde yönetici olabilmek için bizimle irtibat kurunuz. İlginize.. 

gogo
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2008, 14:20:48 »

GülümsemeBak Acidele Bunların Hepsini Çok Kolaylıkla Yapabilirisin Kardeşim istediğin Fon Müziğini Acidin Ana Sayfasına Atıyosun Ve Alt Kısımda Rec Düğmesi Var Ona Bass Ve Kayda Başla Zaten Müziğin neresinden Başlıcanı Görerek Bilerek Yaparsın Sana şu An En iyi Tavsiyem Aciddir Göz kırpan
İlginize çok teşekkür ederim hocam, en kısa zamanda bu önerinizi ele alıp neticeyi yacacağim efendim.
Saygılarımla.

gogo
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 03 Haziran 2008, 21:57:05 »

Özür dilerim hocam bu o kadar kolay olsa herkes yapardı sanırım, Dediğiniz gibi enstrümantal müzği Acidin ana sayfasına( üsteki satıra attım,recorda da bastım  Sırıtan üzgünüm ki mikrofonla konuştum, ama hiç beni dinlemedi.. Ağlayan mikrofonum açık olduğu halde vu metrelerden ses seviyemi de göremedim..Galiba bu beni sevmedi,  Sırıtan eğer tanışıklığınız varsa siz kulağını bi çekseniz, benimkiler biraz uzak da...ulaşamazsınız, kulaklığım da takılı efendim.
Herşey gönlünüzce olsun, saygıda kusur etmek istemedim, biraz espri katmak istedim. Masum
Herşey gönlünüzce olsun

DJ_Semih
DJ-Admin
Hero Member

www.pcxmaster.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 04 Haziran 2008, 10:32:58 »

Kusura Bakma Ama Programı Açmayı Başaranın %95 Bu İşi Kolaylıkla Yapar Yapamayanda &%5 Lik Gibi Bir Orandır Acidin En Basit Hatta En Basit Yönüdür Kayıt Yönü Onun İçin Benden Bundan fazlasını Bekleme Nasıl Olduğunu Söyledim Kaydıda Benim Yapmamı İstemiyorsun Herhalde Kahkaha

WwW.PcXMaSTeR.CoM

Oyun Katagorilerine yöneticiler alınıcaktır. Oyunlardan Anlaması Şarttır. Remix Bölümleri yoğun istek üzerine Tekrar Açılacaktır. Remixi Seven İlgilenen Kişiler sitemizde yönetici olabilmek için bizimle irtibat kurunuz. İlginize.. 

gogo
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 04 Haziran 2008, 15:41:07 »

Kusura Bakma Ama Programı Açmayı Başaranın %95 Bu İşi Kolaylıkla Yapar Yapamayanda &%5 Lik Gibi Bir Orandır Acidin En Basit Hatta En Basit Yönüdür Kayıt Yönü Onun İçin Benden Bundan fazlasını Bekleme Nasıl Olduğunu Söyledim Kaydıda Benim Yapmamı İstemiyorsun Herhalde Kahkaha
% 5 lik zeka seviyemle haddime mi sizden bir şey daha istemek, İnsanın bilmediği bir şey en zordur.Bu üslup bir admine yakışmadı. %95 i bu zihniyetteyse, ben yüzde 5 e razıyım....Zahmet ettiniz, teşekkü,r ederim.
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2008, 15:46:58 Gönderen: gogo » Logged

DJ_Mutlu
Newbie
*

Teşekkür Sayısı: 17

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 04 Haziran 2008, 21:17:47 »

Ne alaka kardeşim adam sana sen %5 içerisindesin dememiş ki ne kadar kolay olduğuna bir örnek vermiş sen kendini o katogoriye sokmuşsun

wqq
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 29 Haziran 2008, 11:32:09 »

İlginize çok teşekkür ederim hocam, en kısa zamanda bu önerinizi ele alıp neticeyi yacacağim efendim.
Saygılarımla.

yeni üyeyim beni aranıza kabul ettiğiniz için tşkler  yanlız bu acidele programını nasıl indirecem yardımcı olursanız sevinirim

wqq
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 29 Haziran 2008, 11:37:12 »

Değerli arkadaşlarım,
Bir kaç gün önce üye olduğum forumumuzda geziyorum, gerçekten de çok güzel paylaşımlar verdiniz, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, ama inanın ben bu programlarda kullandığınız ileri düzeyde terimleri, çevirilerden anlamaya çalıştım. Sırıtan
Benim edinmek istediğim program, çok detaylı olmamalı, MP3 fon müziğini çalarken üzerine mikrofonla, şiir veya masal okuyarak, bunu kaydetmek istiyorum. Üzerinde o kadar çok düğmelerin olması şart değil, ayrı ayrı iki adet volüm düğmeleri, karıştırma düğmesi  Şaşırmış bir de kayıt düğmesi, inanın yeterli olacaktır efendim.....Eeee olmuşken birde kısacık anlatırsanız, daha çok memnun olurum...
Kolaylıklar diler, saygılar sunarım.
bu programı nasıl indirebilirm ilginize  şimdiden tşler  bu arada formunuz çok güzel iyiki üye o ;)lmuşum

DJ_Semih
DJ-Admin
Hero Member

www.pcxmaster.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : 29 Haziran 2008, 19:09:23 »

Programı Buradan İndirebilirsin

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

WwW.PcXMaSTeR.CoM

Sayfa: [1]
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: